Den gode kommunikation fra start til slut

Jeg har stor forståelse for, at mine kunders behov og ønsker kan variere, så derfor tager jeg altid en indledende snak med dig omkring jeres næste projekt. På den måde kan vi bedst muligt nå i mål med leveringen af en komplet og skræddersyet løsning. Jeg spørger grundigt ind til dine forventninger til opgaven, jeg forstæller jer mine forventninger, så undgår vi misforståelser. Jeg tager altid telefonen, og svare på din mail, så du ikke på noget tidspunkt føler, at jeg ikke er med i processen. Jeg holder dig selvfølgelig opdateret fra start til slut

Det er vigtigt for mig, at mine kunder føler sig trygge gennem forløbet. Ingen bolde skal tabes på gulvet, og det starter ved den gode kommunikation.

 

Høj kvalitet og god service

Hos mig kan du altid regne med en rigtig god service og høj kvalitet på malerarbejde. Jeg går aldrig fra en opgave, før den 100% færdig, og før begge parter er tilfredse med resultatet. Jeg overholder aftaler og deadlines, så hvis du er på udkig efter kvalitetsløsninger til tiden, så er det selvfølgelig mig, du skal kontakte.

Jeg har den rette faglige viden og kompetencerne til at levere et veludført stykke arbejde. Med 25 års erfarning i malerbranchen, jeg man roligt sige, at jeg har prøvet det meste, og ingen opgave burde ikke kunne løses, i sammen råd med mine kunder. Jeg møder dig med et smil, og jeg besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i løbet af projektet.

Kontakt

Malermester Lasse Vinther
Elgårdsmindelunden 27, 8362 Hørning

Tlf.: (+45) 40 11 50 10
Email: info@lassemaler.dk

CVR nr.: 42677728

Skriv til os